När du köper en rashund har du möjlighet att välja en ras som passar just dig och ditt liv, oavsett om du vill tävla i vattenarbete, agility och rallylydnad eller bara ha en bästa kompis som du kan ta härliga promenader med. 
 
Alla hundraser har sina typiska drag, styrkor och svagheter och ju mer kunskap du har om hundrasen du väljer, desto större är sannolikheten att du och din hund kommer att trivas ihop. Vår rasklubb är en utmärkt plattform för att lära sig mer om just Portugisisk vattenhund.

Rasklubben för Portugisisk vattenhund arbetar för att aveln ska ske under kontrollerade former och vi ställer höga krav på våra uppfödare. Våra portisuppfödare är måna om att hundarna de föder upp ska födas friska och få ett bra liv med sina nya familjer. Ofta har de lång erfarenhet och många slutar aldrig att lära sig mer. 
 
Som medlem i vår klubb tar du dessutom steget in i en härlig gemenskap. Vi anordnar olika event, portisträffar, läger och håller digitala föreläsningar.

Varmt välkommen som medlem!
 

Svenska Kennelklubben, SKK, sköter vår medlemsregistrering

Medlemskap är rullande ett år från inbetalningsdagen.
Anmäl Dig via: 
SKK direkt>> 
Medlemsavgift, 300 kr/år.  
Familjemedlem, 150 kr/år 

Ungdom15-20 år, utan fullbetalande medlem och 
Kennellista* 150 kr/år.
Anmäl via: Webbanmälan>> fyll i uppgifter, välj kategori! 

*Uppfödare - Regler för Kennellista >>  efter genomförd inbetalning för kennellista meddelar du de uppgifter du vill ha med på listan till info@portugisisk-vattenhund.nu 

Frågor om ditt medlemskap, kontakta SKK. 
http://www.skk.se/medlem-fragor-och-svar  
Mail:medlem@skk.se (ange aktuell rasklubb), Tfn: 08–7953050

Ändring av medlemsuppgifter>> (OBS gäller ej ändringar av uppgifter på kennellistan, de meddelar du webbansvarig)

Uppgifter som lämnas till SKK:s kansli behandlas enligt GDPR.