NYHETSBREV OKTOBER

Länk till RPVHs nyhetsbrev för oktober.


Jubileumsutställning på TÅNGA HED

Kort tillbakablick i ord och bilder från en härlig helg på Tånga Hed. Med 62 anmälda portisar var vi många som njöt av att äntligen kunna träffas igen.


KATALOG Tånga Hed

Välkommen till vår jubileumsutställning! Vi är så glada över att vi har hela 62 anmälda. Se gärna vår katalog.


NYHETSBREV SEP

Nu har vårt nyhetsbrev för september månad publicerats. Vi pushar, naturligtvis, lite extra för vår jubileumsutställning på Tånga Hed, beskriver lite av vad som hänt under augusti och vad som väntas framöver. Nyhetsbrevet kan du läsa här.


PM JUBILEUMSUTSTÄLLNINGEN

Rasklubben för Portugisisk Vattenhund önskar dig varmt välkommen till vårt 30-årsfirande!
Lördagen ägnas åt inofficiell rasspecial där vi har 62 anmälningar, söndagen ägnas åt aktiviteter som specialsök, vattenintro och vattenprov. Det finns även möjlighet att testa hoopers under helgen. 

PM finns här och kommer skickas ut till alla som anmält sig.
Varmt välkommen till en rolig helg!


JUBILEUMSHELGEN

Portisklubbens JUBILEUMSHELG på Tånga Hed 10-11/9 kryddas ytterligare. Förutom vattenintro och hoopers på söndagen planerar vi också vattenprov! Anmäler du dig till utställningen på lördagen så blir det halva priset för vattenprovet (100 kr istället för 200 kr). Dessutom förlänger vi anmälningstiden till fredag den 26/8.
Kom och ha KUL med portisfrossa, hundsnack, grillkväll, hoopers, specialsök och vattenstänk - både vattenintro och vattenprov. Har du en sommarklippt hund (det har jag) så kan du ställa upp i Freestyle. Är du inte medlem? Då kan du enkelt bli medlem - eller betala bara lite mer för vårt event. 


RSS

Bästa Rasklubben

Portisfrossa Tånga Hed - bilder tagna av Stefan Käck

Lite bilder från 2022