RPVH-logo

KALLELSE TILL KLUBB/ÅRSMÖTE 2019-02-23 RASKLUBBEN FÖR PORTUGISISK VATTENHUND, ställd till samtliga medlemmar, revisorer och valberedning.

Styrelsen hälsar alla välkomna till ordinarie årsmöte lördagen den 23 februari 2019 kl. 11.00 på Hammarö Brukshundklubb, Djupsundsvägen 9 i Skoghall.

Förhandlingarna kommer att hållas enl stadgarna. Årsmöteshandlingarna kommer att finnas tillgängliga på hemsidan ca en vecka före mötet. Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 23 dec. 2018.

För att vi ska få en aning om hur många som kommer att delta är vi tacksamma om ni anmäler er på wilhelmsonmarie@gmail.com senast den 10 februari. Klubben bjuder på kaffe och smörgås.
Hjärtligt välkomna!
Styrelsen

Inbjudan till Addisonföreläsning!
Efter årsmötet har du i år möjlighet att lyssna på en intressant föreläsning om Addison! 
Jeanette Hanson (Leg vet, DVM, Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar) kommer och föreläser om Addison och du har möjlighet att ställa frågor till en mycket duktig veterinär. Jeanette har ett stort intresse för hormonella sjukdomar och forskar just nu på Addison (sk ”Addisonprojektet”) vid Sveriges Lantbruksuniversitet. 

Missa inte denna möjlighet!

Njurar